Forza

Forza > Vrijstaand

Forza Series combineren, strak en stijlvol, wand- en vrijstaande warmte elementen, met een verfijnde smaak, geschikt voor woningbouw, bedrijf en utiliteit. Forza Series bieden veiligheid (lage aanraaktemperatuur) en reinigingsgemak. De behuizing kan eenvoudig worden verwijderd voor een perfecte bereikbaarheid.

De Forza Vrijstaand bestaat uit een behuizing uit één gedeelte met een bijbehorend rooster. Deze is […]

Forza > Wand

Forza Series combineren, strak en stijlvol, wand- en vrijstaande warmte geschikt voor woningbouw, bedrijf en utiliteit. Forza Series bieden veiligheid (lage aanraaktemperatuur) en reinigingsgemak. De behuizing kan eenvoudig worden verwijderd voor een perfecte bereikbaarheid.

De Forza Wand bestaat uit een behuizing uit één gedeelte met een bijbehorend rooster. Deze is daardoor niet alleen makkelijk maar […]

Forza > LST

Forza Series combineren, strak en stijlvol, wand- en vrijstaande warmte geschikt voor woningbouw, bedrijf en utiliteit. Forza LST biedt veiligheid (lage aanraaktemperatuur) en reinigings gemak. De behuizing kan eenvoudig worden verwijderd voor een perfecte bereikbaarheid.

De Forza LST bestaat uit een gladde behuizing uit één gedeelte met een vast designrooster. Iedere andere RAL kleur is […]